Het nieuwe opstellen!

Al jaren maken we gebruik van systemisch werk en familieopstellingen. Na de verdiepende opleiding gevolgd te hebben bij Hylke Bonnema mag jij ervaren hoe fijn, doeltreffend en organisch het nieuwe opstellen werkt. Snel tot de kern komen, niet langer het geregeld sturende karakter van een opsteller maar jouw coach/trainer in de rol van ceremonie-begeleider. Niet vanaf de zijlijn protocollen en oude stappen volgend maar volledig met je mee in jouw systeem om zo invoelend en meelevend direct de vinger op de zere plek te kunnen leggen en alles te benoemen wat zich daarbij aandient.  

***

Verhuisbericht!

HumaNexus is verhuisd naar Harmenkaag 5 in Schagen.

Nog steeds dichtbij het NS station, gratis parkeren voor de deur en op een beter vindbare locatie. Je vindt HumaNexus op de eerste verdieping van het pand van Zuurbier & Voulon accountants. 


***

Samenwerking!

HumaNexus is supporter en samenwerkingspartner van Be The Change Nederland om de Be The Change Workshops te organiseren en produceren.

'Over de Streep' en 'Als Je Mij Echt Zou Kennen' waren zeer succesvolle en tot de verbeelding sprekende programma's, gepresenteerd door Arie Boomsma en Angela Schijf. De BTC Workshops komen allemaal voort uit dezelfde filosofie.